مزایای استفاده از زیر دامنه
زیر دامنهها (Subdomains) یکی از ابزارهای قدرتمند و کاربردی در مدیریت وبسایتها و ساختاردهی به محتواهای آنلاین هستند. استفاده از زیر دامنهها به صاحبان وبسایت این امکان را میدهد تا بخشهای مختلف سایت خود را بهصورت منظمتر و قابل دسترسیتر سازماندهی کنند.در کنار معرفی نرم افزار طراحی سایت، زیر دامنهها بهعنوان بخشهایی مجزا از دامنه اصلی عمل میکنند، اما همچنان به نام دامنه اصلی وابسته هستند. این قابلیت میتواند برای ایجاد بخشهای مختلف مانند وبلاگ، فروشگاه آنلاین، پشتیبانی مشتریان و یا هر نوع محتوای تخصصی دیگر بسیار مفید باشد. با شناخت اینکه domain چیست، مزایای استفاده از زیر دامنه، عبارتاند از:
سازماندهی بهتر سایت
زیر دامنه به شما این امکان را میدهد تا محتوای وبسایت خود را به شیوهای منطقی و سلسله مراتبی، سازماندهی کرده و ساختار دهید. با ایجاد زیر دامنه برای بخشها یا دستههای مختلف وبسایت خود، میتوانید ساختار دسترسی کاربران به آنها را بهبود ببخشید و یافتن اطلاعات مرتبط را برای کاربران آسانتر کنید. بهعنوان مثال، میتوانید یک زیر دامنه برای وبلاگ، یک زیر دامنه برای فروشگاه و یک زیر دامنه دیگر برای بارگذاری فایلهای حجیم سایت خود داشته باشید.بهبود سئو
برخی از کارشناسان سئو معتقد هستند که استفاده از زیر دامنه، به بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO) کمک میکند. با این حال، برخی دیگر از متخصصان، چنین اعتقادی ندارند. بهطور کلی، موتورهای جستجو، ساب دامینها را بهعنوان موجودیتهای جداگانه در نظر میگیرند، به این معنی که میتوانید هر زیر دامنه را بهصورت جداگانه برای کلمات کلیدی خاصی بهینه کنید، مخاطبان مختلفی را هدف قرار دهید و یک استراتژی متمرکز سئو برای هر بخش از وبسایت خود ایجاد کنید.این اقدامات، میتواند جایگاه وبسایت شما را در رتبهبندی موتورهای جستجو بهبود بخشد و ترافیک ارگانیک هدفمند را به آن هدایت کند. برای افزایش ترافیک و بالا بردن رتبه سایت خود در گوگل، دریافت خدمات سئو سایت خود را آغاز کنید.
ارتباط نام دامنه با سیستم نام دامنه (DNS)
دامنه اینترنتی یک نام خواندنی است که یک وبسایت را مشخص میکند. بهعنوان مثال، Derak یک نام دامنه است که بارها در این مقاله به آن اشاره کردیم. وقتی میخواهیم موضوعی را در وبسایت Derak جستوجو کنیم، بهجای تایپ یک رشته عددی با نام IP، عبارت «Derak.cloud» را مینویسیم.سیستم نام دامنه (Domain Name System) یا همان DNS ابری نامهای دامنه را به آدرسهای IP آن ترجمه میکند تا مرورگرها بتوانند صفحات وب را پیدا کنند. به گروهی از دستگاههای متصل به هم مانند کامپیوترهای رومیزی، چاپگرها و سرورها که هدف یکسانی دارند، دامنه شبکه میگویند.
یک مدیر (Administrator) معمولا مسئول مدیریت دستگاهها داخل شبکه است. کاربران در یک دامنه شبکه میتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، اما اغلب بسته به نقش یا موقعیتشان در سازمان، سطوح دسترسی متفاوتی دارند.
- چهارشنبه ۱۸ مهر ۰۳ ۱۴:۴۱
- ۴ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر