بررسی انواع حملات شبکه
تعدادی از نرم افزارها و سرویس ها ذاتا مستعد انواع حملات شبکه هستند؛ لازم است در گام نخست در هنگام نصب دقت زیادی کرد و در گام دوم نیز از نصب سرویس ها و پروتکل های غیرضروری ممانعت کرد. با شناسایی و شناخت حمله در شبکه های کامپیوتری می توان در ایمن سازی سیستم ها تاثیر سازنده ای داشت. امروزه با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از کاربران با انواع حملات شبکه و نحوه ایمن سازی سیستم های خود آشنایی کافی دارند.
انواع حملات شبکه
حملهها به شبکه بهصورت گستردهای انجام میشوند و انواع مختلفی دارند که هرکدام با روشها و هدفهای خود به سیستمها و شبکهها حمله میکنند. در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
-
جعل هویت (Fabrication)
جعل هویت در انواع حملات شبکه به معنای ترفند و فرایندی است که حملهکننده از آن برای مخفی کردن هویت واقعی یا تقلب در هویت خود استفاده میکند.
در این نوع حملات، هدف اصلی ایجاد یک شناخت نادرست در مورد هویت حملهکننده است بهنحویکه او به نظر بیاید که از یک منبع معتبر یا مجاز دستورات یا درخواستهایی را ارسال میکند.
جعل هویت برای نفوذ در شبکه میتواند از طریق انواع مختلفی انجام شود، ازجمله:
- جعل آدرس IP
این حمله با جعل آدرس IP مهاجم بهعنوان آدرس IP یک سیستم قابلاعتماد انجام میشود. این میتواند به مهاجم اجازه دهد تا از ترافیک شبکه بهصورت ناشناس یا برای دسترسی به منابعی که معمولاً برای آن دسترسی ندارد استفاده کند.
- جعل ایمیل
این حمله با جعل آدرس ایمیل مهاجم بهعنوان آدرس ایمیل یک شخص یا سازمان قابلاعتماد انجام میشود. حملهکننده با فریب کاربران اطلاعات شخصی یا محرمانه را از آنها میگیرد.
- جعل وبسایت
این نوع نفوذ با جعل یک وبسایت بهعنوان یک وبسایت قابلاعتماد انجام میشود. نفوذکننده از کاربران میخواهد که به وبسایت خود مراجعه کنند و از این طریق دادهها و اطلاعات محرمانه آنها را سرقت میکند.
- یکشنبه ۰۶ آبان ۰۳ ۱۳:۴۵
- ۱ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر